Вторник, 05 Юли 2022

Четвъртък, 29 Септември 2016 19:35

Марешки: Вместо бежански центрове, трябва да се строят затвори за политиците

"На първо място трябва да се строят затвори за корумпираните политици, които са ограбили народа. „Няма как в Румъния да са корумпирани, в България да не са. Няма как картелът в Румъния да е санкциониран с десетки милиони, в България да не е санкциониран”.

Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ бизнесменът и кандидат за президент Веселин Марешки.

Той се включи в кампанията под мотото: "Освободително движение за чиста и свята република” и обясни, че ще освобождава от гаврата, от грабежите, корупцията, тормоза – всички тези негативни неща, които грабят българския народ и държава. Старият модел ще бъде разбит с публичност, когато има публичност, няма грабежи, допълни Марешки. По думите му президентските избори са само първата крачка, след това следват предсрочни парламентарни избори и връщане на всички откраднати пари.

"Дошъл е моментът българите да избират бедни и роби, както се опитват да ни втълпят, или свободни, достойни и богати. Аз съм показал, че имам волята, силата и уменията и най-важното - имам смелостта да изляза и да покажа всички недъзи и да се боря с тях и, ако получа доверието на гражданите, заедно можем да се борим с тях. Като президент ще се боря да направим такива правила, че да не се моли народът някой като мен, по-луд и по-смел, да излиза и да решава проблемите, а да има правила, които да се спазват и да не допускат изграждането на картелите”, каза още Марешки.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни