Събота, 25 Юни 2022

Сряда, 04 Май 2016 13:22

„Атака“: Сидеров, вреден си, върви си!

Големи структури на партията скочиха за оставката на лидера, искат нов сбор за избор на председател, гласи „кърваво писмо“ до BIG5.BG от бунтовници-националисти

Волен Сидеров е вреден за „Атака“, затова незабавно трябва да напусне лидерския пост и да остави партията на хора, които са загрижени за избирателите си. Това пишат до BIG5.BG организатори на невиждан бунт в редиците на националистите. Според информацията ни зад искането за изхвърлянето на Сидеров от лидерския пост стоят структури от цялата страна, сред които и двете най-големи – в София и Варна.

Ето и пълния текст на „кървавото писмо“:

До ръководството на ПП "АТАКА"

До всички членове, симпатизанти на ПП "АТАКА"

До всички граждани

До всички медии

Чрез това писмо, адресирано до всички вас, ще поискам оставката на Волен Сидеров като председател на ПП "АТАКА", ръководството и контролния сбор на ПП "АТАКА". В следващите изречения ще изложа мотивите си за това.

Искам оставката поради провала на местните избори проведени през 2015 г. На тези избори партията претърпя пълен крах! За първи път няма да имаме общински съветници в повечето областни градове като Пловдив, Варна, Бургас, Сливен и други. Искам да обърна внимание на София - град, защото за мен и със сигурност на много активисти на партията е недопустимо, лицето Николай Пехливанов, да е водач на листата за общински съветници и в последствие и общински съветник.

Може ли ръководството да отговори, какво е получило в замяна на сигурен четиригодишен мандат в СОС? Защо, господин Сидеров, не сложихте Николай Пехливанов за водач на листа на някой МИР през 2013 или 2014 година на парламентарните избори? Каква облага получихте за тази ваша постъпка?

Апелирахте да не се гласува преференциално, но защо номер 14 стана общински съветник? Защо въобще този човек беше в листа? Кой е той? Защо на последните парламентарни избори не оставихте номер 11 от Варна да влезе в парламента? Защо за Вас не са важни местните избори, като именно от местно ниво се тръгва към властта? Аз ще Ви кажа. Защото от местните избори не получавате субсидия! След години се убедих, че Вие дори нямате желание да управлявате!

Резултатите в страната бяха погром за нас, но Вие, вместо да направите равносметка и да помислите как се стигна до този крах, решихте да раздавате правосъдие в НАТФИЗ.

За Вас беше важно, че сме били НФСБ. И какво от това, вече щастлив ли сте, че заради Ваши лични вражди пред три националистически формации е Агент Гоце, Ковачки, ДПС и други?

През 2014 г. претърпяхме крах на Европейските избори и за момент се стреснахте и започнахте обиколки по страната, благодарение на които вкарахте и 11 народни представители, с 12 по-малко от 2013 г. Вместо да се вземете в ръце, Вие започнахте с пиянските скандали, които ни носят само минуси.

През 2013г. на Вас ви беше даден втори шанс след спада в доверието заради подкрепата към ГЕРБ. Успяхте да вкарате 23-ма депутати, въпреки, че имаше спад в гласовете спрямо 2009 г., но спадът беше при всички. Но какво направихте Вие? Вместо да отидем на нови избори, дадохте властта в ръцете на ДПС, защото искахте да си отмъстите на ГЕРБ заради открадната субсидия и депутати, а може би и заради щедрото финансиране от КТБ, а може би и приближените около Вас са ви повлияли по някакъв начин, защото при нови избори някои от тях нямаше да са депутати?

След като Пеевски беше избран за шеф на ДАНС, вие усетихте „народната любов“, защото народните представители на "АТАКА" не участваха в гласуването, а се скриха. Какво направихте тогава, наехте си здрави момчета да Ви пазят, внедрявахте провокатори в протестите.

Сидеров, когато наемахте хора да ви пазят, имаше и доста атакисти, които обаче не получаваха парички, те Ви вярваха, прибираха се в късните нощи пеша, за тях нямаше внимание, Вие ги ползвате само като някакви роби, които трябва да са до Вас, когато Ви хрумне, без значение от обстоятелствата!

До края на правителството на Орешарски Вие и обкръжението Ви се видяхте в пари, както и по време на подкрепата за ГЕРБ. В същия момент активистите Ви мизерстваха, както и продължават да мизерстват и сега, но са верни на принципите! Вие не заслужавате тези хора, Вие не заслужавате да сте това, което сте в момента!

Искам да обърна внимание на обкръжението Ви. Ще започна с това как начело на телевизия „Алфа“ сложихте Деница Гаджева и Миглена Цингилева (по мъж Александрова). Тези две дами в момента колят и бесят в телевизията. Но тези, които четат това, ще се запитат: как стигнаха до там? Деница попадна в листата с връзки, а Миглена получи сладък пост като сътрудник към парламентарната група след изборите през 2009 г. Благодарение на приятелството си с Деница, Миглена стигна до депутатско място, а преди това и до PR на "Атака". Друг верен другар на Деница, който успя да стигне до депутатско място, е Калина Балабанова, близка нейна приятелка от младежката структура.

Но нека се върнем в наши дни. В момента, Сидеров, сте изцяло в ръцете на Деница и Миглена, а и на няколко зонални координатори. С всеки изминал ден партията затъва, централата в гр. София пустее, клубовете в цялата страна са затворени, структурите се разпадат, а лоялните хора са тези, които са на заплата!

Много ми е интересно, ако в редакцията не взимат с месеци пари, дали ще Ви бъдат все още лоялни? Някои сега ще ме нападнат и ще кажат, ами защо не работят за каузата безплатно. Ами защо тогава групата ни в парламента не работи за без пари? Защо не се откажат от трудовите си договори и осигуровките? Защо не работят без договори и осигуровки, както повече служители на партията?

Знаете ли колко хора са стояли без заплати с месеци, колко хора са давали от собствените си пари, за да изградят структури по страната? Знаете ли, колко хора са отблъснати и махнати заради егото на господин Сидеров и от страх да не би да бъде изместен?

За последните 2 години Вие, господин Сидеров, успяхте да обедините цялата нация срещу партията. Как мислите, че след последните скандали "АТАКА" има бъдеще с Вас? Аз съм убеден, че за тези 10 години са гласували над милион избиратели за партията. Ако не бяха всичките Ви скандали, сега можеше да управлявате, но уви, Вие нямате това желание, Вие имате желание, да получавате субсидия и да си живеете живота с обкръжението Ви! Смятам, че повече не можете да допринесете за национализма, Вие сте вреден, време Ви е да се оттеглите!

Обръщам се към всички бивши и настоящи активисти:

Време е за промяна, време е да разкрием какво представлява Сидеров и обкръжението му! Може да спасим "АТАКА"! Нека се борим! Да свикаме Национален сбор и да изберем ново ръководство! Всичко е в нашите ръце! България над всичко!

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни