Събота, 25 Юни 2022

Сряда, 26 Февруари 2020 14:05

Секси синоптик вече радва дамите с прогнозата за времето по БНТ (СНИМКИ)

Владимир Ковачев направи дебют в Националната телевизия и определено не остави безразлична нито една от дамите пред телевизорите

След като БНТ тръгна по стъпките на частните медии и заложи на изкусителната синоптичка Ева Кикерезова от днес в телевизията има ново попълнение, което да радва и дамската част от зрителската аудитория.

Владимир Ковачев направи дебют в прогнозата за времето на Националната телевизия и определено не остави безразлична нито една от дамите пред телевизорите.

Талантливото и чаровно попълнение на БНТ Владимир Ковачев е завършил НАТФИЗ и наистина се вписва добре в новата концепция на телевизията, която има нужда от точно такива свежи лица.

 

Актьорската кариера със сигурност ще помогне на Владимир Ковачев и като водещ на прогнозата за времето. Самият той е играл в редица постановки и още, докато следва, е сочен за един от талантите на НАТФИЗ.

Така БНТ определено ще удари останалите телевизии, където може и да има ослепителни синоптички, но пък липсват мъже с чар и сексапил, които да ти приковат вниманието, докато съобщават за бури, ветрове или пък за слънчево време.

източник: Блиц

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 26 Февруари 2020 14:05
  44-и ден на антиправителствени протести

  В 44-ия ден на антиправителствените протести в столицата вече два пъти беше блокирана сградата на БНТ на улица „Сан Стефано“. От сдружението БОЕЦ поискаха генералният директор Емил Кошлуков да подаде оставка.

  Остават блокирани три централни софийски кръстовища - при т.нар. „триъгълник на властта”, при Ректората на Софийския университет и Орлов мост.

  Протестиращите постепенно се събират пред през Президентството, където отново има импровизираната трибуна, отворена за всички граждани, които искат да проверят ораторските си качества и отправят послание.

  Майките от инициативата „Системата ни убива” пък организираха пърформанс с варене на компоти пред Министерски съвет, правейки препратка към полицейската акция, при която беше иззет казан за варене на ракия, поставен в трафопост в столичен квартал.

 • Сряда, 26 Февруари 2020 14:05
  Протестиращи блокираха сградата на БНТ

  Централният вход на Националната телевизия е блокиран от протестиращи, които не допускат гостите на телевизията да влизат в сградата.

  Призоваха тези, които бъдат поканени за гости на БНТ, да не идват пред централния ѝ вход, защото според тях телевизията не отразява обективно протестните им действия.

  Свободен граждански микрофон поискаха протестиращите, за да може всеки, който пожелае, да каже своето мнение.

  Пред сградата на БНТ се развяват български знамена, също и знамето на ЕС. Чуват се възгласи "Оставка".

  Разлепени са и надписи, на които пише – “офис на Пеевски на три места“.

 • Сряда, 26 Февруари 2020 14:05

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни