Вторник, 05 Юли 2022

Събота, 12 Септември 2020 11:47

Бизнесмен: Борисов ще падне до Нова година, ще има шокиращи разкрития (ВИДЕО)

'Този протест се различава. Аз в последните години съм бил на почти всички протести. По няколко характеристики се различава от другите. Мнението искам да си изразя, аз имам внук на 4 години, който ми казва да ходим да викаме ''Оставка''. Това заяви бизнесменът Пламен Стоянов-Дамбовеца в предаването ''ЕвроДикоФ'', излъчващо се по ТВ Евроком. Стоянов и синът му бяха сред арестуваните на първото Велико народно въстание, провело се на 2-ри септември

В участието си при Сашо Диков той свидетелства за потресаваща полицейска грубост при арестите.

''Два прочита имам. И аз не обичам конспирациите. Аз съм отишъл на протеста, бяхме аз с двамата ми сина, съпругата ми, приятелката сина ми и други две приятелки. Може да е чиста случайност, а другата възможност е да е чисто дирижирано. В съда не можаха да предоставят доказателства. Аз съпротива мога ли да оказвам? Всеки може да оказва съпротива, ние не сме олигофрени. Мен ме душиха 7-8 човека, един отзад с две ръце ме душеше през цялото време. Изкарах повече от минута и половина, две, без въздух. На тия млади момчета не им е ясно, а и на тези, които ги инструктират, че захват през главата е опит за убийство. Ако си на състезание ще те дисквалифицират веднага'', сподели Пламен Стоянов-Дамбовеца пред Сашо Диков.

''Казва ми ръцете на микробуса и свали раницата. Ти представяш ли си? Какво да направиш като ти душат детето? Обясних им на тези олигофрени, че ще имат проблеми'', разказа още той.

Стоянов допълни разказа си с това, че полицаи са си слагали колената върху него.

Той смята, че Канна Рачева (б.р. репортерката на bTV) и операторът ѝ са били нарочно напръскани, за да не отразят грубия арест на него и сина му.

Дамбовеца шокира с това, че полицаите си извадили медицинско, че били бити, докато той е бил в ареста.

''Тези са некомпетентни. Но това не е към всички полицаи. Има едни ядра, които са лично инструктирани от оня. Хората са отвратени от тоя тъпанар (б.р. вероятно визира Бойко Борисов)'', смята Пламен Стоянов.

Според него провокациите на 2-ри септември са били организирани от най-високо ниво в държавата.

''Той е пиле на грил. Той, ако падне, ще му лъснат всичките каши. Аз мисля, че до Нова година ще е факт (б.р. оставката) и ще има шокиращи разкрития'', коментира Пламен Стоянов-Дамбовеца темата за оставката на премиера Бойко Борисов.

Целия разказ на Пламен Стоянов-Дамбовеца можете да изгледате след 9:40 във видеото.

Кадър: “ЕвроДикоФ”

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни