Вторник, 05 Юли 2022

Събота, 12 Септември 2020 17:08

Кирил Добрев: Гласувах за силна и единна БСП

Кирил Добрев гласува във вътрешните избори на БСП за председател на партията.
Той е другият основен кандидат за лидер на левицата, освен Корнелия Нинова, се казва в репортаж на БТВ

Другите кандидати са Красимир Янков и Валери Жаблянов. Отказ за участие направи Георги Тодоров.

Добрев каза пред журналисти, че е гласувал за силна и единна БСП. „Гласувах за този, който може да направи БСП отново победител. Така, че хиляди, милиони да се гордеят с нея“, допълни предендентът за пост №1 на "Позитано" 20 .

Добрев беше лаконичен, отговаряйки на въпроса колко са точно членовете на партията, които имат право на глас.
„Прилича ми малко като в казармата, където получавах заповеди да копая от оградата до обед. В случая, ние гласуваме от сутринта, докато изберем председател. Надявам се всички социалисти да са във форма“, добави социалистът.
Кандидатът за лидерския пост уточни, че се е объркал кой е останал в битката за председателското място и кой се е оттеглил. „Има доста сигнали от сутринта, моят екип ги обобщава. Изпратили сме доста сигнали. Имаме рекордьори, които за 22 минути са гласували 30 души. Това са някакви гении, които за около 40 секунди е попълнил ЕГН-то си и е гласувал“, коментира Добрев.

По думите му мобилната секция във Варна трябва да обиколи 419 адреса, според него това е за Рекордите на Гинес. Той пожела успех на колегите си и призова социалистите да бъдат активни.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни