Сряда, 06 Юли 2022

Четвъртък, 17 Септември 2020 16:16

Je suis ПКП

В момента партията на Борисов се нуждае от нов тъп пърформанс, който да внушава единение

 

Изключително драго и приятно ми стана, когато вчера видях, че парламентарната група на „Воля“ се появи в Народното събрание с тениски „Аз съм Веселин Марешки“. На някои от колежките им стояха много добре – очертаваха формите им, пасваха като силикон на шаврантия от „Кабакум“. Викам си още, че Аптекаря е куха лейка е вече ясно на цялата държава, но че има вкус към формите и селските пърформанси, за това спор няма.

Днес пък гледам, че БСП и ДПС поискали оставката на Караянчева. Тя, обаче, в корав кърджалийски стил отказва да а подаде. И си мисля: напрежението расте, Цветанов ежедневно къса живо месо от ГЕРБ, протестите не стихват, а Европа сигурно скоро ще „измисли“ къща на Бойко в Хелзинки.

Затова от какво най-много се нуждае в момента партията на Борисов? Отговорът е ясен от само себе си – от нов тъп пърформанс, от нов флашмоб, който да внушава единение.

И ето какво ми хрумна:

Уважаема госпожо Дариткова, най-сериозно Ви предлагам утре да облечете цялата парламентарна група на ГЕРБ в бели тениски, на които да пише „Je suis ПКП“!

ПП: Ясно, че на Вас ще Ви седи най-добре, щото сте фина дама, обаче, като си представя Лъчо Мозъка, ех, какъв кеф!

Васил Петев

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни