Вторник, 05 Юли 2022

Четвъртък, 17 Септември 2020 16:13

Смях! Банка ДСК пусна порно на екрана на свой клон!

Офисът на трезора се превърна в истинска сензация, след като на монитора на витрината, вместо реклами, тръгнаха откровени порно кадри

 

Комична история с един от банковите клонове на ДСК в „Хаджи Димитър“ развесели живеещите в района.

Офисът на трезора се превърна в истинска сензация, след като на монитора на витрината, вместо реклами, тръгнаха откровени порно кадри.

Невярващи на очите си, доста от минаващите пред въпросния клон, извадиха телефоните си и снимаха скандалната картина.

„Е, такова чудо не бяхме виждали още. Явно някой разсеян служител е пуснал грешния канал и го чака уволнение“, коментираха очевидци на чутовния гаф.

Зевзеци коментираха, че този клон може да увеличи клиентите, но по-консервативните мърмореха, че това е безобразна безотговорност на отговорните за техническата част служители.

източник: Lupa

 

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 17 Септември 2020 16:13
  Арестуваха банкова служителка за присвояване на 200 хиляди лева

  29-годишна служителка на банка в Дулово е задържана за присвояване на чужди парични средства в особено големи размери. До ареста се е стигнало в резултат на проведено разследване от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Силистра след подаден сигнал, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

  До момента е установено, че в качеството си на длъжностно лице чрез неистински документи служителката прехвърляла по сметки на свои близки парични суми, които после постъпвали по нейни. По първоначални данни, в периода от септември 2018 г. до настоящия момент, тя е присвоила над 200 000 лева, като пълният размер на присвоените средства е в процес на установяване.

  Жената е задържана за срок до 24 часа. Материалите по случая са докладвани на Окръжна прокуратура-Силистра. Образувано е следствено дело по чл.203, ал.1 от НК - за длъжностно присвояване в особено големи размери, представляващо особено тежък случай.

 • Четвъртък, 17 Септември 2020 16:13
  „Индипендънт”: Доналд Тръмп е имал роля в порно филм

  Участието му е в било в несексуална сцена и лентата е заснета през 2000 година

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни