Четвъртък, 30 Юни 2022

Неделя, 20 Септември 2020 11:14

Валери Симеонов: За мен Урсула не е слънце! Ще се боря против лесбийки, гейове и травестити!

Каква оставка 6 месеца преди изборите, негодува лидерът на патриотите

"Специално за мен Урсула фон дер Лайен не е някакво слънце високо в небосклона. Нейната позиция е доста спорна. Нейната политика дава много права на гейове, лесбийки и травестити. Това е против нашата патриотична политика”. Това заяви зам.-председателят на парламента и лидер на НФСБ Валери Симеонов пред БНТ. Той на няколко пъти назова по малко име председателя на Европейската комисия, наричайки я просто "Урсула".

"Взели сме решение, че е безсмислено подаването на оставка 6 месеца преди избори. Това би донесло само излишни разходи и загуби за държавата във всякакъв план", коментира още Симеонов.

Според него изборите са дали предимство не само на една политическа сила, дали са предимство и на президента Радев, на евроизборите - и на БСП, както и други партии, които имат своите представители, а тогава е нямало недоволство.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Симеонов каза, че управляващата коалиция е стабилна и ще си свърши работата. "Всяко управление поражда недоволство. Всичко, което се прави в политически, обществен, икономически план, винаги може да се направи по-добре. Нормално е да се плати някаква цена, каква ще бъде цената ще разберем през месец март", заяви лидерът на патриотите.

Лидерът на НФСБ каза още, че през последните 30 години не е имало толкова агресивни протести, както сегашните. Многократно е отправял покана към протестиращите за разговор, но не получавал отговор.

Валери Симеонов отговори и на въпрос, защо се държи като премиер: "България си има министър-председател. Одобряван или неодобряван - това е изборът на управляващата коалиция. Имаме да свършим редица ангажименти, които сме обещали на нашите избиратели чрез нашата програма. Това е ограничаването на битовата престъпност, облекчаването на работата на средния бизнес. В правосъдието ще премахнем понятието "малозначимо" престъпление", обяви Симеонов.

По думите му в последните години България има прогресивно развитие с добри икономически показатели. "Минималните пенсии вече са 300 лв. Защо никой не говори за това? Защо никой не оценя всички тези усилия, които правителството полага и постига резултати по отношение на доходите на хората? Нашето предизборно обещание вече е факт - при 250 лв. минимална пенсия, с добавката от 50 лв, която беше продължена до октомври, тя ще бъде продължена и до началото на следващата година, в момента минималните пенсии са 300 лв.", заяви зам.-шефът на Народното събрание.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 20 Септември 2020 11:14
  ДПС искат нов шеф за ЦИК

  Нa бaзa oтгoвoритe нa г-н Aндрeeв щe трябвa дa прoмeним рeшeниeтo cи. Нямa кaк c тaкoвa oтнoшeниe дa ce прoизвeдaт чecтни избoри. Тoвa зaяви прeдceдaтeлят нa ПГ нa ДПC Муcтaфa Кaрaдaйъ.

 • Неделя, 20 Септември 2020 11:14
  "Победа" и "Оставка, мутро" в 92-рия ден на протеста

  Cкaндирaния "пoбeдa" и aплoдиcмeнти бeлязaхa 92-рия пoрeд aнтипрaвитeлcтвeн прoтecт в cтoлицaтa, прeдaдe Бългaрcкoтo нaциoнaлнo рaдиo. Дeмoнcтрaнтитe привeтcтвaхa глacувaнaтa в Eврoпeйcкия пaрлaмeнт рeзoлюция зa върхoвeнcтвoтo нa зaкoнa в Бългaрия и прoдължaвaщoтo вeчe 3 мeceцa грaждaнcкo нeдoвoлcтвo. Дeмoнcтрaциятa прoтeчe cпoкoйнo и приключи пo-рaнo oт oбичaйнoтo зaрaди cтудeнoтo врeмe.

 • Неделя, 20 Септември 2020 11:14
  Валери блесна като пълен простак обиждайки депутатка от БСП: Гласувате с краката, като маймуните!

  Не разбрах как гласувате с краката, това маймуна може да го направи, скочи срещу червената Надя Клисурска зам.-шефът на НС

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни