Понеделник, 15 Август 2022

Вторник, 29 Септември 2020 20:20

Замеряха с яйца Караянчева в Благоевград

Председателката на парламента говорила кой как да се вози не като парламентарист, а като активист на ГЕРБ

 

Благоевградчани посрещнаха с викове "Оставка" и "Мафия" председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, където тя има среща с актива на ГЕРБ.

Протестиращи хвърляха яйца по шефката на парламента, а охраната ѝ я обгради и отдалечи на безопасно разстояние.

Караянчева обясни, че искала да се срещне с протестиращите и да ги попита защо искат оставка. „Исках да им кажа какво ние сме направили, но явно няма желание за разговор", жалва се тя.

Относно изказването ѝ, че тези, които протестират трябва да ходят пеш, Караянчева обясни, че думите са били изречени по време на политическа среща, а на такива срещи с актива на партията се говорело по-емоционално.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Караянчева подчерта, че по време на такива срещи тя е в качеството си не на председател на Народното събрание, а като член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

„Ако някой е забравил как говорих преди три години, то припомнете си, че аз бях острието на ГЕРБ. Идете на срещите на другите партии и ще видите как говорят за нас. В такива моменти човек се опитва да мотивира своята членска маса”, заобяснява Караянчева и увери, че  като председател на парламента говорила по друг начин и не би си позволила такъв език.

Медия

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 29 Септември 2020 20:20
  "Победа" и "Оставка, мутро" в 92-рия ден на протеста

  Cкaндирaния "пoбeдa" и aплoдиcмeнти бeлязaхa 92-рия пoрeд aнтипрaвитeлcтвeн прoтecт в cтoлицaтa, прeдaдe Бългaрcкoтo нaциoнaлнo рaдиo. Дeмoнcтрaнтитe привeтcтвaхa глacувaнaтa в Eврoпeйcкия пaрлaмeнт рeзoлюция зa върхoвeнcтвoтo нa зaкoнa в Бългaрия и прoдължaвaщoтo вeчe 3 мeceцa грaждaнcкo нeдoвoлcтвo. Дeмoнcтрaциятa прoтeчe cпoкoйнo и приключи пo-рaнo oт oбичaйнoтo зaрaди cтудeнoтo врeмe.

 • Вторник, 29 Септември 2020 20:20
  Караянчева на нови висоти - цитира „баби от БСП“

  Шефката на парламента втрещи с днешното си изказване по време на дебатите за машинното гласуване

 • Вторник, 29 Септември 2020 20:20
  DW: Това би било шамар в лицето на протестиращите в България

  Ако ЕС не приеме ефективен механизъм за гарантиране на върховенството на закона, това би било равносилно на шамар в лицето на протестиращите в България. Тогава те биха загубили вярата си в ЕС, пише Марина Щраус за „Дойче Веле“

   

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни