Събота, 25 Юни 2022

Вторник, 06 Октомври 2020 09:06

Така става, уважаеми българи, като търсиш помощ от съучастника

Нека ви кажа какво разбрах аз от снощния дебат в Европейския парламент, а то е, че няма как да очакваш резултат, когато си се обърнал за помощ към съучастника. Разбрах още, не че не го предполагах и преди това, че Европа всъщност е една формална организация, в която липсва съдържание и ефективни функционални механизми, а всичко са слогани и продуктово позициониране.

 

 

Друга тема е фактът, че и родните депутати от всички партии, представени в ЕП, са хора, които предпочитат лична слава и рейтинг, а не добруване за мен или за вас. Радан Кънев кифлее, снима се, пъчи се, а Елена Йончева забрави хората, които я изпратиха там, за да се прави на претенциозна опозиционерка.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Тъжен беше вчерашният дебат в Европейския парламент. Тъжен, защото разбрахме, че нашите бандити са ограбили банката в съучастие с персонала на самата банка. И това много ясно се видя от изказванията на Вебер и компания. Последният бил видял еврото в чекмеджето, но какво от това, това си било наш проблем. Ех, Вебер, Вебер, прав си, приятелю, наш проблем е, но се случва в твоята къща. Явно Вебер ни намеква това, което ние отдавна знаем, че пералнята в Европа работи, но работи не за да ни извади чисти утре, а само за да изпере захабените банкноти евро от вчера.

А на Андрей Новаков ще кажа само следното – няма какво да се възмущаваш, че сме си извадили кирливите ризи пред Европа! Оказва се, че Европа носи същите мръсни дрехи, просто маниерите са ѝ по-добри. А ти, Новаков, преди да мрънкотиш по телевизиите, най-накрая отвори очи и започни да се държиш като българин. А българин значи достойнство, смелост, характер и непрекланяне на глава само и само, за да ти метнат някое евро бакшиш. Защото в тази си роля, драги Новаков, ти не си никакъв евродепутат, ти си най-обикновен сервитьор от малката крадлива кръчма в дъното на Балканите.

Васил Петев, BIG5

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни