Понеделник, 29 Май 2023

Петък, 09 Октомври 2020 09:48

България се пита, Марешки злоупотребява с ЛСД?

Вижте какво “социологическо изследване” извади от шкафчето си аптекарят-бензинджия

В момента всички наши опоненти са се впрегнали да ни атакуват по всякакви начини. Защо? Защото подкрепата за ВОЛЯ расте! Никой не се хвърля да атакува някой слаб и безперспективен. Това е повече от ясно, написа на страницата си във Фейсбук лидерът на партията Веселин Марешки във Фейсбук.

След като обявихме новата ни инициатива за безплатните лекарства за пенсионери над 65 г. и ученици до 4 клас, както и 50% по-ниски цени на лекарствата за ученици до 8 клас, враговете ни съвсем полудяха от злоба, посочва още депутатът и собственик на аптеки.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Може би не знаете - има социологически проучвания, които се пускат по медиите, но има и такива, които остават за ползване само от определен кръг хора и не виждат бял свят. Попадна ми едно такова - ГЕРБ са около 23%, БСП около 18% , ВОЛЯ е 12-13%, ДПС- 8-9 % -колкото винаги са имали, ДБ-около 5%, там някъде е и Слави, Мая е доста надолу около 1%...Това няма да го видите в медиите. Ясно е защо, отсича лидерът на Воля.

Ние останахме в този парламент единствената партия, която не е оцапана с корупционни схеми и задкулисни далавери.

Продължавам да помагам на милиони българи, както съм го правил 30 години. Моите колеги в НС -също. Явно това не се харесва на някои наши опоненти и са впрегнали цяла задкулисна машина срещу нас!

Нищо. Това само ни прави по-силни и по-мотивирани да вървим напред! Пък кучетата нека си лаят!, казва на финала той.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 09 Октомври 2020 09:48
  „Алфа Рисърч“: ГЕРБ и БСП с изравнени позиции, ДПС расте, спад при партията на Слави

  Шест партии в нов парламент с трудности за излъчване на кабинет

   

 • Петък, 09 Октомври 2020 09:48
  Зам.-социалният министър: Ще продължим линията си в подкрепа на работещите родители

  “За нас беше много важно да се опитаме да обхванем абсолютно всички възможно хипотези свързани с родителите на карантинираните деца. Това разбира се е много трудно. В случаите, в които болничен не се полага разглеждаме вариант при който работодателят да даде възможност за дистанционна работа на родителя”

  Това заяви в студиото на „Събуди се” зам.-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова.

  Ако дистанционната работа не е възможна и всички други варианти са изчерпани, държавата може да отпусне месечна помощ, обясни Русинова.

  „В случаите на едно дете тя е 600лв., а ако децата са две сумата става 915лв. и се отпуска пропорционално спрямо дните, в които детето трябва да е вкъщи. Към този момент има около 70 такива случаи в страната. Изискването за тази помощ е 610 лв. праг на доход на член от семейството”, добави зам.-министърът.

  Тя изясни, че за родителите на всички деца, които са в детска градина имат право на болничен.

  Русинова заяви, че 25 хиляди деца вече използват и традиционната помощ за първи клас. От тази учебна година за първи път има и помощ за учениците от 8 клас, като тя се ползва от над 18 хиляди семейства.

  Зам.-министърът обясни, че идеята за създаване на детски кътове на работните места е добра.

  „Опитваме се освен всичко планирано, да продължим и линията си в подкрепа на работещите родители. Когато и двамата работят различни професии в различно работно време, много удобно би било да има такива кътове. За тази идея сме отделили 15 млн. лева”, казва Русинова.

 • Петък, 09 Октомври 2020 09:48
  Сидеров към властта: Не прави на другите това, което на теб не искаш да ти правят

  Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров изказа в позиция, че е разочарован за това, че никой от властимащите не го е подкрепил 4 месеца, че той е призовал на Цветница в навечерието на Великден хората да отидат на църква.

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни