Четвъртък, 08 Юни 2023

Неделя, 07 Януари 2018 13:44

Нова версия за шесторното убийство - семейството се е занимавало с ДДС измами

Нова версия за кошмарното шесторно убийство в Нови Искър разкри пред BIG5 наш източник, който е добре запознат случая. Според друга от версиите, не Росен Ангелов, когото полиция, жандармерия, служби и армия търсят под дърво и камък е убил цялото семействот на 31-и декември срещу Нова година, а професионалисти, поръчани от хора, които са загубили много пари от Кети Кюхова и Неделчо Юнаков, които са се занимавали с ДДС измами и най-вероятно не са успели да си свършат качествено работа, заради което са прецакали с милиони бизнесмени. Възможно е и покойните съпрузи да са стъпили накриво и да са се опитали да измамят едрите риби, за което цялото семейство плати скъпата цена.  

Същевременно на 18-и декември миналата година, две седмици по-рано, беше разстрелян показно данънчен шеф от НАП, който мистериозно също се занимаваше с ДДС измами. Иво Стаменов беше гръмнат до работното си място на столичната ул. "Дунав" в джипа си. Една от версиите и там беше, че покойният вече данъчен не е успял да покрие ДДС, сгазил е лука и е предизвикал показния разстел, който да служи за "пример" на колегите му.

Оказва се, че най-вероятно някои бизнес кръгове и бизнесмени явно са доста ощетени и отмъщават с размах за недобре свършената работа на "обслужващия персонал", който работи в по-ниските нива. В случая с шесторното убийство засегнатите очевидно имат железни връзки по високите етажи на властта и на Темида, от къде могат да им помогат с постановка и да набедят Росен Ангелов за престъплението. Освен това той е една от най-лесните мишени за подобни случаи, имайки предвид, че МВР от 9 години не може да го задържи. Полицейски служители стигат и по-далеч и са категорични, че е практика подобни рецидивисти да се оставят на свобода, за да може след това да операт пешкира при тежките случаи. Заради безсилието си МВР и армията да задържат Росен Ангелов започнаха да пускат лимонки, че бил обучаван във френски легион и едва не го изкараха, че е подготвен от тюлените и че е "колега" на екшън георите на Жан Клод ван Дам, Стиван Сегал, Брус Уилис и Силвестър Сталоун. Малко по-късно Росен Ангелов се самоуби. Само можем да гадаем дали някога целият ни боен арсенал щше да го открие, ако още беше жив. Анализатори и началници с МВР започнаха да се напреварват колко добра работа са свършили екипите да открият убит човек, а на всичкото отгоре не разследващите, а по първоначална информация свидетел ги е завел на мястото, което е било на 500 метра от вила, в която живее.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни