Събота, 01 Април 2023

Четвъртък, 05 Април 2018 06:04

Григор Здравков пред BIG5: Пазачи в затвора от 2 месеца знаят, че избягалите рецидивисти си търсят пистолет, да не мълчат, а да кажат кой е покрил случая

Служители в затвора са знаели за намеренията на Радослав Колев и на Владимир Пелов да си купят пистолет още преди два месеца. Тогава чрез трето лице навън те си поръчват руско оръжие. Друг човек обаче, който се преъзпитава в затвора, предадава на служебни лица в затвора за намеренията им да използват пистолета именно срещу тях. Или никой не е входирал сигнала, или сега са се паникьосали и на пожар се мъчат да изтрият всичко, което има по случая.

Това заяви пред BIG5 Григор Здравков от легия „Антимафия“ по случая с избягалите рецидивисти от затвора. „Получен е сигнал от вътрешен източник за това, че Радослав Колев и Владимир Пелов са търсили пистолет още преди 2 месеца. Един съвестен превъзпитаващ се човек е подал сигнал на определени власти в затвора. Когато това се прави от подобен източник, на него не му се дава входящ номер, а служебното лице, което е получило информацията, е било длъжно да го входира на няколко различни места. Пистолетът, който първоначално са им обещали, е 9 мм, руско производство, тежи 800 грама, широчината на цевта е 127 мм и е много рядко срещано оръжие на пазара. Обещали са да платят 3000 евро, но са се обърнали към друг посредник. Това твърди източникът на легия „Антимафия“, каза още Здравков. Служителите от затвора да нарушат мълчанието си и да кажат кой от тях е покрил случая“, призова Здравков.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни