Четвъртък, 08 Юни 2023

Петък, 06 Юли 2018 04:49

Гевгилийски се спазарил със сина на Йоско: 10 кг хероин награда за главите на полицаи и прокурори

10 килограма хероин награда обещал Стефан Гевгилийски на Иван Йосифов, за да бъдат ликвидирани двамата прокурори Емил Галипонов и Георги Мойсеев, както и шефът на сектор „Убийства“ в ГДНП Михаил Наумов, Алексей Василев и Даниела Димитрова от СДВР.

Това разкриха двама свидетели с тайна самоличност, стана ясно от заседание в спецсъда. По думите им дрогата била на стойност 450 000 лева. Междувременно стана ясно, че докато се укрива от правосъдието, Йосиф Костинбродския е станал дядо на две внучета, предаде "Телеграф".

Припомняме ви, че тази седмица групата на сина на Йоско Костинбродския - Иван Йосифов бе задържана. Тя е готвела убийства на ченгета и магистрати. Бандата беше задържана и оставена за постоянно в ареста от спецсъда. Групата, занимаваща се с разпространение на наркотици, е подготвяла и убийства на служители на МВР и прокурори. Мишените са били разследващи, работели по други дела срещу членове на групата. Основното ядро на групата беше закопчано на връх Шипка.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 06 Юли 2018 04:49
  Деница Сачева лъже пред "Дойче веле"

  Журналистът от престижната "Дойче веле" Тим Себастиан направи брутална дисекция на българската действителност чрез интервю, взето от него със социалната министърка Деница Сачева, публикувано вчера на страницата на предаването "Конфликтна зона". От разговора с нея лъснаха 2 фундаментални неистини, изречени от министърката - че заради протестите у нас имало цели 80 полицаи в болница с тежки наранявания и че БВП на страната бил скочил с над 2 пъти за последния мандат на кабинета. 

 • Петък, 06 Юли 2018 04:49
  Прокуратурата предаде на съд 10 лица, сред които полицай, за участие в група за незаконна преработка и разпространение на тютюн

  Служител в Дирекция „Жандармерия“ на ГДНП – Пловдив, избягвал щателни проверки на личния си автомобил от колеги от Пътна полиция

 • Петък, 06 Юли 2018 04:49
  Дамбовеца разказа скандални подробности за полицейското насилие на протеста

  Пламен Стоянов твърди, че Бойко Борисов е давал инструкции на полицаите как да действат

  „Провокиран съм да участвам в това предаване, за да покажем как функционира правовата държава у нас.“ Това заяви бизнесменът – Пламен Стоянов-Дамбовеца, в предаването “ЕвроДикоФ“, което се излъчва по ТВ Евроком.

  Той гостува на Сашо Диков и преди две седмици, когато също говори за неговия и ареста на сина му по време на първото Велико народно въстание на 2 септември.

  В предаването бе показана снимка, на която се вижда как полицай блъска бизнесмена. На въпрос от Сашо Диков, който го попита какво е казал на служителя на реда, Дамбовеца отговори така:

  „На конкретния полицай нищо. Едно от обвиненията е, че съм го заплашил с думите: „Ще ви … майката. Идея си нямате кой съм. Аз ще ви убия и унищожа!“ По думите на прокуратурата, аз отправям тези заплахи“, разказа Пламен Стоянов.

  Дамбовеца показа и видео, в което показва и обяснява какво точно се е случило, докато той и синът му са били душени от полицаи.

  „Три пъти обяснявам на полицаите, че ще има дела за това, което правят. През това време Димитър е с обездвижени две ръце отзад. И през гушата дърпа колкото може. Има десет минути борба. Имате подготвен микробус, имате инструкции да го вкарате в Първо районно. Това е опит за убийство. Ние сме душени няколко минути поред.“, сподели предприемачът.

  Дамбовеца твърди, че Бойко Борисов е давал инструкции на полицаите как да действат.

  „Това става под диктовка. И ще го докажа, когато започне делото.“, завърши Дамбовеца.

  Цялото интервю на Сашо Диков с Пламен Стоянов-Дамбовеца можете да изгледате след 47:55 във видеото:

   

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни