Понеделник, 29 Май 2023

Петък, 07 Октомври 2016 15:11

Отпуснаха 7 000 евро за Цвети Стоянова

Парите за лечението на грацията са отпуснати от ФИГ

Световната федерация по гимнастика (ФИГ) отпусна 7 000 евро за лечението на Цвети Стоянова. Това става ясно от съобщение в сайта на българската федерация.

„Председателят на БФХГ г-жа Илиана Раева е написала писмо до фондацията при ФИГ с молба да бъдат отпуснати финансови средства за лечението и възстановяването на Цветелина Стоянова.

Днес във федерацията се получи отговор, че фондацията при ФИГ ще отпусне 7000 евро, с които Цвети ще продължи възстановяването си!“, гласи информацията.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 07 Октомври 2016 15:11
  12 000 на крака за Цвети Стоянова (ВИДЕО)

  Грацията не успя да сдържи сълзите си

 • Петък, 07 Октомври 2016 15:11
  Цвети Стоянова на бенефиса на грациите

  Гимнастичките ни официално ще отпразнуват оттеглянето си на 17 ноември

  Една от най-добрите ни гимнастички през последните години Цветелина Стоянова ще присъства в зала „Арена Армеец“ по вре на бенефиса на грациите ни. Грандиозното събитие е насрочено за 17 ноември, а интересът към него е огромен.

  Както е известно Цвети падна от шестия етаж на жилищна сграда в столичния квартал „Надежда“ на 14 юни. По чудо грацията ни оживя и сега продължава да се възстановява от получените травми. Заради инцидента тя пропусна Летните Олимпийски игри, където нашите гимнастички завоюваха бронзовите медали. Въпреки това те посветиха успеха си на нея и тя ще е част от бенефиса им.

  По време на спектакъла в „Арена Армеец“ Стоянова ще застане до съотборничките си за първи път след нелепия инцидент.

  Целта на бенефиса е всички грации, които постигнаха невероятни успехи през последните няколко години да се съберат отново. Очаква се залата да е пълна до краен предел. Според последните информации до момента са продадени около 10 000 билета и свободните места са само около 2 000.

 • Петък, 07 Октомври 2016 15:11
  Грациите: Цвети Стоянова е добре! Това е чудо!

  Гимнастичката мина през деветте кръга на Ада, заяви директорът на "Пирогов"

Оставете коментар

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни